Kamperen aan het water

Bij familiecamping Capfun IJsselstrand kunt u kamperen aan rivier de IJssel. Met lekker weer willen veel vakantiegangers graag relaxen aan het water. Ook biedt onze camping mogelijkheden om te vissen.  Onze camping aan de IJssel ligt aan de vertakking Het Zwarte Schaar, waardoor u van de rust kunt genieten aan het water of een stukje gaan wandelen.  Het rustige water en het strand nodigen uit voor een ontspannen stranddag aan het water.

 

Gezellige camping aan het water 

Dat u voor een camping aan het water niet per se naar de Noordzee hoeft, dat bewijst Camping IJsselstrand. Het ligt niet aan de Nederlandse kust, maar in het oosten van Nederland. Vanwege de ligging, zijn er buiten de camping om genoeg activiteiten te doen in de regio. 

Of u nu houdt van een stukje cultuur, avontuur, historie of graag een fietstocht maakt of een stukje wilt wandelen… het kan allemaal! 

 

Boek hier!

Mooi gelegen camping met jachthaven langs de IJssel 

Op onze camping langs de IJssel kunt u ook terecht met uw eigen boot. U kunt uw boot stallen in onze jachthaven en uitvaren voor een mooie boottocht door de Achterhoek. Via de IJssel vaart u in zuidelijke richting langs Hanzestad Doesburg en kunt u ook de Valeplas en Gieseplas bereiken. Mocht u nog verder willen varen, dan komt u bij de Nederrijn uit. Ook via het water is er erg veel van de prachtige Achterhoek te zien!

 

Zoek & Boek

Kamperen of huren? Voor beide bent u hier aan het goede adres!

Direct boeken

Uniek overnachten

Ideaal voor bezoek die een nachtje wil blijven of voor een korte vakantie!

Lees meer

Ontdek Doesburg

Deze Hanzestad is onmiskenbaar, met zijn prachtig gerestaureerde binnenstad.

Lees meer

Overdekt zwembad

Lekker spetteren in het grote bad en zo vaak mogelijk van de glijbaan.

Lees meer