Stageplaatsen

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze stage pagina. Hier kun je de verhalen van stagairs lezen die al eerder bij ons op de camping hebben geholpen bij het creëren van onvergetelijke vakanties. De missie van Capfun is ‘om je de familievakantie te laten beleven waar je als kind van droomde’ en daarbij kun jij je steentje bijdragen.

Ieder jaar verwelkomen wij duizenden vakantiegangers die bij ons op de camping vakantie komen vieren. Onze gasten van jong tot oud verdienen onze aandacht. Zo hebben wij in het hoogseizoen een uitgebreid animatieprogramma waar we kinderen mee vermaken maar ook volwassenen kijken hun ogen uit tijdens de shows en spelen fanatiek mee bij de bingo.  De receptie helpt mee bij het soepel laten verlopen van de vakanties, zij zijn het eerste en laatste aanspreek punt van onze gasten. De receptie helpt onder andere bij de juiste informatie voorzieningen, klachten afhandeling en het in- uitchecken van de gasten.

Daarnaast hebben wij ook de toppers van de schoonmaak die dagelijks zorgen voor schone faciliteiten en accommodaties en een technisch team dat klaarstaan voor storingen en het constant verbeteren van ons park.

Het hele jaar door verwelkomen wij stagiairs die ons team komen versterken en mee werken aan een vakantiepark dat volop in ontwikkeling is. Tijdens ons vakantie seizoen ( 01 april t/m 31 oktober) zijn wij opzoek naar stagiaires voor onze front-en backoffice en het animatieteam. Daarnaast heten wij ook stagelopers welkom voor bij ons in de technische dienst en schoonmakers die het hele jaar door aan de slag kunnen.

Als je stage komt lopen bij ons, ben je samen met je collega’s onderdeel van onze Capfun familie.

Dat betekent dat je belangrijk voor ons bent. Lees hier hoe eerdere Capfunners het bij ons hebben gehad tijdens hun stages.

 

Op dit moment zijn wij opzoek naar enthousiastelingen die stage willen lopen op de volgende afdelingen:

- Front/Back office

- Animatie ( vanaf 01 april)

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je vragen neem dan contact op met onze assistent park manager Tycho.

@: tvanpaasschen@capfun.com

Tel: 0313 472 797

Emmely – Front officemedewerker

Mijn naam is Emmely ter Horst en ik heb mijn afstudeerstage bij Capfun IJsselstrand gelopen in Doesburg. De stage periode was 31 januari tot 20 juni en was op de frontoffice. Ik kende het vakantiepark al aangezien het bij ons in de buurt ligt en ik er regelmatig kom. Toen ik de eerste weken begon had ik er vooral zin in een nieuwe ervaring. Eerst leer je heel veel over het park en het systeem daarna ga je zelf ook kijken naar wat er te doen is op het park. Zo hebben wij een haven met waterfietsen supboarden en nog veel meer. Ook doen we soms leuke dingen met het team. Zo hebben we een barbecue gehad zijn we een keer wezen bowlen en ben ik met een paar collega’s naar andere Capfun campings geweest. Aangezien ik na mijn stage mijn diploma had gehaald en ik een tussenjaar nam kon ik zelfs blijven werken op de camping. Nou ik zou zeggen: Twijfel niet en kom stagelopen op Capfun IJsselstrand!

Manon - Animatieteam

Mijn ervaring bij Capfun IJsselstrand: Wat een heerlijk park met leuke mensen! Laat ik het zo zeggen; ik heb in tijden niet zo’n gezellige stageplek gehad als op Capfun IJsselstrand. Ondanks wat chaotische momenten & ondanks dat het park net “nieuw” is, heb ik veel geleerd & ik raad het zeker aan om er stage te gaan lopen! Mensen gelukkig maken & blij maken op een vakantiepark in leuke gekke kostuums of natuurlijk de mascottes, is een geweldige ervaring! Ik ben blij dat ik voor Capfun IJsselstrand heb gekozen, want een gezelligere & leukere stageplek zou ik in ieder geval niet gevonden hebben. Zo veel verschillende mensen bij elkaar & leuke taken die je kan doen in zowel de entertainment als in de receptie & zowel bij het zwembad. Een leuke ervaring & zeker een tijd om nooit meer te vergeten!

Manon

 

Kevin - Buitendienst

Hoi Mijn naam is Kevin ter horst en ik ben sinds september 2022 begonnen met mijn stage op Capfun IJsselstrand. Hier loop ik mee met de buitendienst en mag ik mij focussen op de afdeling groen. Deze plek heb ik gekozen omdat het mij een fijne plek lijkt midden in de natuur en vlakbij mijn eigen woonplaats. Het mooie vind ik dat elke dag er anders uit ziet en ik veel afwisselende werk krijg. Het gaafste vind ik het mee helpen bij het maken van ons nieuwe zwembad met glijbanen en het verhuizen van chalets over het park. Tijdens mijn stage krijg ik de ruimte om mee te kunnen denken met bepaalde projecten en deze dan ook zelf te mogen uitvoeren, hierdoor leer ik veel. Daarnaast is het een gezellige groep waarmee ik werk en hebben de collega’s mij goed ontvangen. Daarom vind ik deze plek echt een aanrader om stage te komen lopen en wie weet ben jij binnen kort een van mijn nieuwe collega’s.

Zoek & Boek

Kamperen of huren? Voor beide bent u hier aan het goede adres!

Direct boeken

Uniek overnachten

Ideaal voor bezoek die een nachtje wil blijven of voor een korte vakantie!

Lees meer

Ontdek Doesburg

Deze Hanzestad is onmiskenbaar, met zijn prachtig gerestaureerde binnenstad.

Lees meer

Overdekt zwembad

Lekker spetteren in het grote bad en zo vaak mogelijk van de glijbaan.

Lees meer