FAQ

Wat is een “Clix-account”?

Na je reservering krijg je toegang tot je persoonlijke Clix-account op onze website. Hier kan je je gegevens en reservering inzien. Ook kan je hier betalen via iDeal of creditcard of kan je hier de IBAN van de camping vinden voor een bankoverschrijving.
Het wachtwoord zal je binnen 48 uur na de reservering per mail worden toegezonden. Indien je deze mail niet ontvangt (kijk ook in de ongewenste e-mail) of als je je wachtwoord bent vergeten kan je deze hier opvragen: www.capfun.nl/clix

Hoe gaat de betaling? Ben ik verplicht om rechtstreeks het volledige bedrag te betalen?

Als je minimaal een maand voor aankomst reserveert dan bieden wij je de mogelijkheid een aanbetaling van 25% (plus administratiekosten en eventuele annuleringsgarantie) te doen. Dit kan je direct tijdens het reserveren doen, hiervoor vink je dan het vakje ‘ik maak een aanbetaling’ aan. Maak je een last minute reservering, of ga je al binnen een maand weg, dan vragen wij dat het gehele bedrag in één keer te voldoen.

Het restbedrag dient vervolgens een maand voor aankomst voldaan te zijn, dit kan via je Clix-account betalen.

Betalen kan met iDeal, creditcard, of per bankoverschrijving.

Hoeveel personen zijn er inbegrepen in de prijs van een kampeerplaats?

Indien je gaat reserveren voor een kampeerplaats, is het de bedoeling dat je ALLE personen die meegaan invoert. De prijzen van de kampeerplaatsen in de prijstabel zijn in de meeste gevallen op basis van 2 personen, maar je moet deze personen dus wel invoeren!

Op onze kampeerplaatsen mogen maximaal 6 personen verblijven. Ben je met meer, dan zul je twee kampeerplaatsen moeten huren. Neem in dat geval rechtstreeks contact op met de camping

Met hoeveel personen mogen wij een accommodatie huren?

In een accommodatie mogen niet meer mensen dan het maximaal aantal personen dat staat aangegeven. Ook baby’s tellen mee als persoon, zelfs als ze geen eigen bed nodig hebben!

Moet ik bedlinnen meenemen?

Kussens en dekens en/of dekbedden zijn aanwezig in de accommodaties, linnengoed niet, tenzij je dit erbij hebt gereserveerd. Zo niet, dan moet je dus nog een hoeslaken, kussensloop en overtrek meenemen.
De afmetingen van de bedden in de accommodaties kunnen verschillen. Wij raden aan beddengoed voor een bed van 160cm x 200cm en 90cm x 200cm mee te nemen.
Denk er overigens ook aan om handdoeken mee te nemen (als je deze er niet bij hebt gereserveerd) en zaken als theedoeken en schoonmaakmiddelen.

Zoek & Boek

Kamperen of huren? Voor beide bent u hier aan het goede adres!

Direct boeken

Uniek overnachten

Ideaal voor bezoek die een nachtje wil blijven of voor een korte vakantie!

Lees meer

Ontdek Doesburg

Deze Hanzestad is onmiskenbaar, met zijn prachtig gerestaureerde binnenstad.

Lees meer

Overdekt zwembad

Lekker spetteren in het grote bad en zo vaak mogelijk van de glijbaan.

Lees meer