Faciliteiten overzicht

Supermarkt

Recra supermarkt voor al uw boodschappen!

 

Welkom in onze supermarkt.

 

Vakantie vieren betekent relaxen, geen stress om de dagelijkse boodschappen, in onze supermarkt zijn wij van alle markten thuis. ‘s Morgens zijn wij druk in de weer om ons grote assortiment verse broodjes af te bakken, daarnaast hebben we brood van de warme bakker. Elke morgen vanaf 08:30 kunt de geur van vers gebakken brood u tegemoet, allerlei soorten beleg, vers geperst sinaasappelsap of een smoothie, kortom alles voor een lekker ontbijt in de zon.

Iets lekkers voor bij de koffie hebben we natuurlijk ook, proef onze vers gebakken appel- en kersenflappen, heerlijke muffins cake, koeken enz.

Voor de lunch hebben we ambachtelijke stokbroden, normaal wit, rustiek wit, meergranen Baguette, uien stokbrood of een ciabatta, belgd met een stukje brie of salade, om je vingers bij af te lukken.

Voor de barbecue hebben we van alles in huis, van houtskool en briketten tot vlees, sausjes, salades en wat u zoal kunt bedenken.  Natuurlijk ontbreekt een lekker wijntje, rood , wit of rosé, een lekkere Cava of Prosecco of een heerlijk koud biertje ook niet. We hebben een groot assortiment speciaal- en Duitse biertjes.

Ook hebben we een beperkt assortiment glutenvrije artikelen.

Kortom geen stress om uw dagelijkse boodschappen, in onze supermarkt is bijna alles verkrijgbaar en als er iets niet is vraag er gerust naar en we zullen ons best doen om het te krijgen.

 

Tot ziens in onze supermarkt.

 

Volg ons op https://www.facebook.com/RecraIJsselstrand/ voor de actuele openingstijden.