Leukste camping aan het water

Dat u voor een camping aan het water niet per se naar de Noordzee hoeft, dan bewijst Camping IJsselstrand. Het ligt niet aan de Nederlandse kust, maar in het oosten van Nederland. Aan een vertakking van de IJssel. Vanwege de ligging, zijn er ook heel veel mogelijkheden om uw vakantie buiten onze camping in te vullen. Of u nu houdt van een stukje cultuur, historie of graag een fietstocht maakt of een eind wilt wandelen… het kan allemaal!

Volop plezier bij onze camping aan het water

Tijdens de schoolvakanties staat Recreatieteam De Eendenclub klaar om iedereen in beweging te krijgen en een leuke vakantiedag te bezorgen. De kleintjes kunnen onder andere knutselen, meedoen aan de playbackshow of in een musical meespelen. Terwijl er voor de oudere jeugd sportwedstrijden en "hangouts" worden georganiseerd. Maar ook als het recreatieteam even van hun welverdiende rust genieten is er genoeg te doen. Doordat onze camping aan het water van de IJssel ligt, is er ook op en bij het water veel te beleven.

Gezellige camping aan het water

U kunt uw vakantie doorbrengen in een chalet, maar ook kamperen behoort tot de mogelijkheden op onze camping aan het water. Onze kampeerplaatsen bevinden zich voor een gedeelte aan de oever van de IJssel. Neem daarbij in gedachte dat u zich in het prachtige gebied tussen de Achterhoek en de Veluwe bevindt en u weet dat u nergens met een mooier uitzicht wakker wordt dan op onze camping aan het water.

Boek een kampeerplaats bij onze camping aan het water

Camping aan het water

Zoek & Boek

Kamperen of huren? Voor beide bent u hier aan het goede adres!

Direct boeken

Overdekt zwembad

Lekker spetteren in het grote bad en zo vaak mogelijk van de glijbaan.

Lees meer

Ontdek Doesburg

Deze Hanzestad is onmiskenbaar, met zijn prachtig gerestaureerde binnenstad.

Lees meer

Uniek overnachten

Ideaal voor bezoek die een nachtje wil blijven of voor een korte vakantie!

Lees meer