Camping aan de IJssel

Met lekker weer willen veel vakantiegangers graag genieten en afkoelen aan het water. Onze camping aan de IJssel ligt aan de vertakking Het Zwarte Schaar, waardoor u op een rustige manier van een zonnige vakantiedag kunt genieten. Het rustige water en het strand nodigen uit voor een ontspannen stranddag op onze camping aan de IJssel.

Mooi gelegen camping langs de IJssel

Op onze camping langs de IJssel kunt u ook terecht met uw eigen boot. U kunt uw boot stallen in onze jachthaven en uitvaren voor een mooie boottocht door de Achterhoek. Via de IJssel vaart u in zuidelijke richting langs Hanzestad Doesburg en kunt u ook de Valeplas en Gieseplas bereiken. Mocht u nog verder willen varen, dan komt u bij de Nederrijn uit. Ook via het water is er erg veel van de prachtige Achterhoek te zien!

Visvakantie bij onze camping aan de IJssel

Water is de ideale verkoeling op een warme vakantiedag, maar het biedt nog veel meer mogelijkheden. Ga met een bootje, kano of waterfiets het water op en ga ontspannen ronddobberen. Vissen kan een andere vorm van ontspanning zijn. In de IJssel kunt u vissen op brasem, karper of snoekbaars. Gaat u liever forelvissen? In de omgeving van onze camping aan de IJssel ligt een forellenvisvijver waar u ook een hengel kunt uitgooien.

Boek en bezoek onze camping aan de IJssel!

Camping aan de IJssel

Zoek & Boek

Kamperen of huren? Voor beide bent u hier aan het goede adres!

Direct boeken

Ontdek Doesburg

Deze Hanzestad is onmiskenbaar, met zijn prachtig gerestaureerde binnenstad.

Lees meer

Overdekt zwembad

Lekker spetteren in het grote bad en zo vaak mogelijk van de glijbaan.

Lees meer

Uniek overnachten

Ideaal voor bezoek die een nachtje wil blijven of voor een korte vakantie!

Lees meer