Terug naar overzicht

Kampeerplaats

Bent u op zoek naar een camping aan het water met binnenzwembad? Bij Vakantiepark Capfun IJsselstrand in Doesburg kunt u kamperen aan het water en heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad!

U kunt op Vakantiepark Capfun IJsselstrand kiezen of u in de buurt van het water wilt kamperen of niet. Onze standaard kampeerplaatsen zijn gelegen op ruime groenomrande velden of aan de waterkant.

Vakantiepark Capfun IJsselstrand in Doesburg tussen Achterhoek en Veluwe, kamperen aan het water of luxe met prive sanitair, voor ieder wat wils!

Kampeer lekker op een van de grote groenomrande velden met speeltoestellen in het midden. U kunt uw kleintjes vanuit uw voortent in de gaten houden. Ook zijn deze velden vlakbij onze grote binnenspeeltuin  Clapoe waar de kids zich heerlijk kunnen uitleven. De plaatsen zijn voorzien van 6 ampere stroomaansluiting en er zijn watertappunten op het veldje.

Staat u liever dichter bij het water, maar niet direct aan het water? Ook dat kan op Vakantiepark Capfun IJsselstrand! Onze ruime kampeerplaatsen op het veld aan de waterkant zijn in de buurt van de receptie en speeltuin en naast het gezellige zandstrand en ligweide. Ook deze plaatsen zijn voorzien van 6 ampere stroomaansluitingen.