Terug naar overzicht

Kampeerplaats

Bent u op zoek naar een camping aan het water met binnenzwembad? Bij Camping IJsselstrand in Doesburg kunt u kamperen aan het water en heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad!

U kunt op Camping IJsselstrand kiezen of u in de buurt van het water wilt kamperen of niet. Onze standaard kampeerplaatsen zijn gelegen op ruime groenomrande velden of aan de waterkant.

Camping IJsselstrand in Doesburg tussen Achterhoek en Veluwe, kamperen aan het water of luxe met prive sanitair, voor ieder wat wils!

Kampeer lekker op een van de grote groenomrande velden met speeltoestellen in het midden. U kunt uw kleintjes vanuit uw voortent in de gaten houden. Ook zijn deze velden vlakbij onze grote binnenspeeltuin  Binkie waar de kids zich heerlijk kunnen uitleven. De plaatsen zijn voorzien van 6 ampere stroomaansluiting en er zijn watertappunten op het veldje.

Staat u liever dichter bij het water, maar niet direct aan het water? Ook dat kan op Camping IJsselstrand! Onze ruime kampeerplaatsen op het veld aan de waterkant zijn in de buurt van de receptie en speeltuin en naast het gezellige zandstrand en ligweide. Ook deze plaatsen zijn voorzien van 6 ampere stroomaansluitingen.